Kerst- en eindejaarsperiode

Afgelopen zaterdag (14/12/2014) hebben we met onze club een standje gehad op de hondenkerstmarkt in Aalst. Dit was voor ons de eerse maal dat we op deze kerstmarkt stonden. Ondanks een heel ander doelpubliek waren er toch heel veel mensen die grotere rassen bij zich hadden en kon onze stand op heel wat interesse rekenen. Enerzijds van de baasjes die het leuk vinden dat er een club zich inzet voor deze rassen, anderzijds de honden zelf die de geur van al onze lekkere snacks niet konden weerstaan.
De kerstmarkt was een groot succes en we zullen met heel veel plezier volgend jaar weer deelnemen aan deze kerstmarkt.

Niet enkel de staat kerstmis en nieuwjaar voor de deur maar ook onze kerstdrink en wandleing staan nog op het programma. Dit zal doorgaan op 20 december. De drink start vanaf 12u en de wandeling vertrekt om 15u. Om geheel in de kerstsfeer te blijven zal er jenever, glühwein en soep worden voorzien. Met deze dag willen wij vanuit het bestuur iedereen al een prettige kerst en een gezond en gelukkig 2015 wensen.
Uiteraard stoppen we na deze dagen niet maar blijft ons bestuur volop in de weer om nieuwe dingen te organiseren en iedereen gelukkig te houden.


Voor 2015 hebben we dus ook al enkele activiteiten gepland:
31/01/2015 Workshop ehbo voor honden (volzet)
28/02/2015 Worskhop ehbo voor honden (nog enkele plaatsen vrij)


Andere activiteiten die nog zullen volgen:
Onze vaste wandelingen natuurlijk
Maart 2015: Quiz, workshop speuren
Juni 2015: Wereldadoptiedag