Geschiedenis

Amstaffclub Antwerpen VZW is een club die in oktober 2013 is opgericht door enkele gelijkgezinde stafford liefhebbers. Uit deze voorliefde is het idee ontstaan om met meerdere eigenaars af te spreken om wandelingen te gaan maken. In diezelfde maand werd de facebookgroep "Amstaffclub Antwerpen" opgericht.

Al snel begon het aantal leden te groeien op de facebookgroep en werd het tijd om meer wandelingen te organiseren.
De eerste wandelingen waren er zo'n 8-tal honden aanwezig, maar door positieve mond op mond reclame van de wandelingen groeide de groep sneller dan gedacht. Daardoor zijn de beheerders gestart met 2 wandelingen per maand te organiseren. Zo werd het aanbod vergroot en kregen meer eigenaars de kans om eens een keertje mee te gaan met een grote hoop honden.
Door de grote groei heeft het voormalige bestuur in juni 2014 beslist om de club om  te vormen tot een officiële vzw. Door deze stap te nemen hebben we ons aanbod in snacks, kledij,... enorm kunnen vergroten. 
Intussen draait onze club op volle toeren.

Nieuw Bestuur

In januari 2018 werd er door het voormalige bestuur beslist dat de club ermee zou ophouden, maar enkele leden wilden hun geliefde club niet laten verdwijnen. Daarom kwam er in februari 2018 een besluit dat de club werd overgenomen door een nieuw bestuur.

Op 10 maart 2018 nemen zij het roer over van het oorspronkelijke bestuur.
Wij wensen voorzitster Tanja Trousse, Penningmeester Bruno De Winter en hun team alvast veel succes

Kom meer te weten via : www.amstaffclub-antwerpen.be/ons-team/